Новинар спаси возач кој со камионет влета во вода

Loading...

Новинарот на Си Ен ЕН Друг Грифин, го спаси човекот кој влета во поплавениот залив за време на јавувањето во живо.Грифин и неговата екипа во средата спасија човек кој со камионетот слета во поплавеното место.
Новинарот го испушти своето јавување во живот само за да му помогне на несреќниот човек. Известуваше од градче источно од Хјустон за распространетоста на поплавите по ураганот Харви, пренесува Ци Ен Ен.
Продуцентот Брајан Рокус, кој му помогна на Грифин во спасувањето заедно со фотографот Скот Пишчек, подоцна рече: „Го слушнавме падот на комиончето  и веднаш реагиравме“. 
Токму благодарение на нивната брза реакција, спасен е животот на возачот.
 
Грифин и неговата екипа во средата спасија човек кој со камионетот слета во поплавеното место.
Новинарот го испушти своето јавување во живо

loading...