Новинарот не можел да се воздржи кога слушнал како се смее неговиот соговорник

Loading...

Новинар од една странска телевизија немал поим што ќе го дочека кога ќе се сретне со фармерот Гинус.Иако ниеден новинар не сака да се насмее за време на пренос во живо, сериозниот прилог станал невозможна мисија кога Гинус започнал да се смее.
Погледнете ја урнебесната снимка:
 
 
Иако ниеден новинар не сака да се насмее за време на пренос во живо, сериозниот прилог станал невозможна мисија кога Гинус започнал да се сме

loading...