Новиот албум на КАРОЛИНА – „Македонско девојче 2“ на iTunes!

Loading...

Новиот албум на Каролина – „Македонско девојче 2“ на iTunesПоради огромниот интерес кој што го предизвика последниот албум на Каролина Гочева  “Македонско Девојче 2”,  како во Македонија така и во многу делови на светот кај нашите иселеници, од денес албумот може да се набави дигитално и преку најголемата светска online продавница за музика iTunes Store.
Повеќе на следниот ЛИНКПоради огромниот интерес кој што го предизвика последниот албум на Каролина Гочева  “Македонско Девојче 2”,  како во Македонија така и во

loading...
Loading...