Новиот iPad доаѓа на 22-ри октомври!

Loading...

Сите знаевме дека Apple планира во текот на овој месец да ги презентира новите верзии на iPad и iPad Mini. Конечно добивме и датум, а тоа е 22-ри октомври…AllThingsD, кредибилен извор за вакви информации, вели дека вторникот (традиционално) на кој ќе бидат презентирани новите уреди ќе биде кон крајот на овој месец, односно на 22-ри октомври. Фокусот ќе биде свртен кон петтата генерација на iPad, но и втората генерација на iPad Mini.
Освен тоа, Apple може да презентира и нови верзии на Mac OS, Mac Pro или евентуално MacBook Pro, иако е тоа најмалку веројатно. 
Повеќе на gsm.mkAllThingsD, кредибилен извор за вакви информации, вели дека вторникот (традиционално) на кој ќе бидат презентирани новите уреди ќе биде кон крајот

loading...
Loading...