Новогодишната ноќ ќе ја дочекаме СМРЗНАТИ: Еве какви температури се очекуваат!

Loading...

Времето за новогодишната ноќ ќе биде вредно и студено со слаб до умерен северен ветер со температура од -10 до -2 степени.Последното утро во 2016 година насекаде во Македонија ќе биде студено со температури под нулата кои на повисоките места и на планините ќе се спуштат и до -15 степени. Максималната ќе се движи утре од -3 до 5 степени.
Во недела, односно првото утро од Новата година температурата ќе се движи од -13 до -4 степени. Дневната ќе достигне од 2 до 8 степени.Последното утро во 2016 година насекаде во Македонија ќе биде студено со температури под нулата кои на повисоките места и на планините ќе се спушта

loading...
Loading...