Обезглавени затоа што имале љубовна врска пред брак!

Млад пар, пронајден е обезглавен на југот на Авганистан, затоа што имале љубовна афера пред брак.Полицијата претпоставува дека семејството на девојката е виновно за убиството на парот.
Постариот брат на починатото момче вели дека девојката неодамна побегнала од дома и живеела со неговиот брат во нивната семејна куќа. Неговиот брат сакал да се ожени со неа.
„Ние таму отидовме и ги пронајдовме. Двајцата беа обезглавени. Од нашата истрага дознавме дека биле во врска. Веруваме дека семејството на девојката стои зад убиството“-изјавиле од полицијата.Полицијата претпоставува дека семејството на девојката е виновно за убиството на парот.
Постариот брат на починатото момче вели дека девојк

Пронајдете не на следниве мрежи: