Обвинета е дека ги труела богатите љубовници

Loading...

Французинката, инаку дипломирана правничка, до смртта на својот сопруг живееле мирен живот со својот син. На обвиненијата одговара само дека сакала да се скраси со вдовец како себе.Почна судењето на измамничката која ја нарекуваат Црна вдовица поради сомнение дека отрула веќе четири богати љубовници.
Патриција Дагорн е 57 годишна жена, која ако ја осудат за две убиства ја чека доживотна казна. Поранешните љубовници ги отрула и пробала да дојде до нивното богатство. Прекарот Црна вдовица и го дале нејзините жртви кои го преживеале труењето.

 Французинката, инаку дипломирана правничка, до смртта на својот сопруг живееле мирен живот со својот син. На обвиненијата одговара само дека сакала да се скраси со вдовец како себе. Веќе служи петгодишна казна затвор во Ница, поради кражба, измама и одземање имот на Роберт Мазеро.
Овој 87 годишен старец прифатил Дагорн  да живее со него во замена за редовен секс. Бидејќи го завела, во еден момент го напила и му дала големи количини на медикаменти, вклучувајќи и валиум и метадон.
 
 
Почна судењето на измамничката која ја нарекуваат Црна вдовица поради сомнение дека отрула веќе четири богати љубовници.
Патриција Дагорн е

loading...
Loading...