Од играчка до плачка, си го застрелал колегата!

Loading...

Полицаец со пиштол си го застрелал колегата ненамерно….Од играчка плачка, настанала трагедија во Нови Сад.  33- годишниот полицаец Александар  бил убиен во ноќен клуб од неговиот колега Миодраг Ристиќ, кој сакал да се забавува со тоа што ги заплашувал луѓето со вперување на оружје во нивната глава.
Откако завршил куршумот во колегата, Миодраг сакал да си го одземе животот, но присутните кои биле во клубот го спречиле.
– Нему му беше интересно да ги заплашува луѓето кога ќе го впери пиштолот во нив, велат сведоци за српските весници.Од играчка плачка, настанала трагедија во Нови Сад.  33- годишниот полицаец Александар  бил убиен во ноќен к

loading...
Loading...