ОД МАШКИ АГОЛ: Еве што тие очекуваат од АНАЛНИОТ СЕКС!

Loading...

Општо е познато дека анален секс сакаат сите мажи. А додека не ги прашате нема ни да знаете. Аналниот секс е нешто што секој маж го посакува, но ретко кој од нив се осудува да ја праша партнерката за тоа.
Сепак, тие аналниот секс го гледаат како нешто што во никој случај не смее да биде понижувачки за жената, односно сакаат таа да ужива во него.
Мажите се тие кои главно го иницираат овој секс.
Но, вистината е дека и покрај општо познатиот факт дека овој вид секс не се прифаќа, се повеќе жени сакаат да пробуваат новитети и се одлучуваат  за анален секс. А додека не ги прашате нема ни да знаете. Аналниот секс е нешто што секој маж го посакува, но ретко кој од нив се осудува да ја праша партнерката з

loading...