Од најдебелата сестра, до најзгодната

Loading...

Пред неколку дена таа објави селфи од нејзината бања на која ги покажа стомачните, но фотографијата била фотошопирана.
Откако беше фатена, таа ја објави и оригиналната фотка на која немаше некоја поголема промена

Она што остана константно се секси стомачните на Клое Кардашијан и нејзиниот став кон хејтерите.

Таа со години е на посебен режим на исхрана, вежба секојдневно, а повеќе од очигледно е дека се ова и се исплати. Клое Кардашијан моментално е најзгодната сестра
 Пред неколку дена таа објави селфи од нејзината бања на која ги покажа стомачните, но фотографијата била фотошопирана.
Откако беше фатена,

loading...