Од него се тресела цела Србија, но таа НЕ! Еве што ѝ рекол Аркан на Карлеуша кога ѝ порачала на Цеца дека е ку*ва!

Loading...

Нетрпеливоста помеѓу пејачката Цеца Ражнатовиќ и Јелена Карлеуша трае веќе 20-ина години. Се почнало после една изјава на Карлеуша во која ги навредила сите пејачки.Сопругот на Цеца, Жељко Ражнатовиќ Аркан во емисија на Милован Илиќ Минимакс ја прокоментирал изјавата на Карлеуша дека „сите пејачки се курви“.
„Кога изјавила дека сите пејачки се курви, таа за себе изјавила дека е курва. Таа е пејачка, така? Но, таа го изјавила тоа за сите пајачки, а јас реков дека или била дрогирана или пијана кога го кажала тоа. Тоа не е нормално девојка од 20 години за себе да вели дека е најголема курва“, рекол Аркан.
„Таа сака да биде во центарот на виманието но има лоши советници. Било кој да ја советувал да каже такво нешто не требало да го стори тоа, бидејќи ја повлекол на негативна страна. Таа сама ја гради својата кариера и сето тоа е до неа“, заклучил тогаш Ражнатовиќ.

Иако овие зборови на Аркан во овлј случај звучат многу одмерено, но доколку се потсетиме на тоа време, сите знаат дека од Аркан и неговата моќ се тресела цела Србија. И да го кажал ова било кому, односно против кого кога имал нешто, тој бил во сериозен проблем, но не и Карлеуша!
Кажала што кажала, застанала зад тоа! Поради тоа некој ја мрази некој ја сака, но секако се уште е на сцена!Сопругот на Цеца, Жељко Ражнатовиќ Аркан во емисија на Милован Илиќ Минимакс ја прокоментирал изјавата на Карлеуша дека „сите пејачки се курв

loading...
Loading...