Од понеделник учениците во училиште, еве колку работни саботи до крајот на годината

Loading...

Од понеделник учениците се враќаат во училишните клупи, бидејќи им заврши тринеделниот зимски распуст.Оттогаш започнува и второто полугодие, кое ќе трае до 9 јуни, по што започнува летниот распуст.
Во второто полугодие учениците ќе имаат настава и во сабота, на 17 март и 14 април.Оттогаш започнува и второто полугодие, кое ќе трае до 9 јуни, по што започнува летниот распуст.
Во второто полугодие учениците ќе имаат нас

loading...