Одамана не сме слушнале ништо за нив: Новост во семејството на Онур и Шехерзад

Loading...

Турската актерка Бергузе Корел која ја запознавме во улогата на Шехерезада, која и ја донесе славата, сега може да уживаме и во нејзината појава и убавиот глас.По фантастични телевизиски успеси Бергузе минатото лето „заплива“ во пејачки води,а нејзиниот глас ќе ве воодушеват.
Додека новата серија на познатата актерска двојка ги урива сите рекорди во Турција тие имаат и уште една многу поважна причина за среќа и радување.
Имено Бергузе мајката на шестгодишниот Али е бремена и како што вели оваа година ќе биде една од најубавите за неа и на приватен и на професионален план, а најмногу од се му се радува на пристигнувањето на второто дете за кое се уште не сака да го открие полот.По фантастични телевизиски успеси Бергузе минатото лето „заплива“ во пејачки води,а нејзиниот глас ќе ве воодушеват.
Додека нов

loading...