ОДГОВОР ЗА ШАРЕНИОТ АНТИМАКЕДОНСКИ СОРОСОИД ЈУГОСЛАВ ПЕТРОВСКИ

Во врска со изнесенатие напади и провокации од страната на шарениот антимакедонски соросоид Југослав Петровски мораме да уптиме порака дека Македонските патритски здруженија се формирани со цел да ги слават ликовите од македонскта историја кои се бореа за слобода на македонскиот народ и да ги потикнуваат новите македонски генерации да ги чествуваат и почитуваат хероите од македонската историја кои се бореа за Незавсина Македонска држава,овие здруженија секогаш биле и ќе бидат на браникот на Р.Македонија и македонските национални интереси.Таквите шарени  антимакедонски сорсоиди како Југослав не треба да имаат образ повеќе ни да се појават пред македоснката јавност, а уште помалку да критикуваат, направија голема штета, веќе две години сеат антимакедонска пропаганда, веќе две години повикуваат на граѓанска војна, веќе две години го уништуваат македонскиот идентитет и ги сквернават македонските спомнеици, две години повикуваат на распад на Македонија. Таквите шарени соросови дегенерици веќе две години пласират антимкедонска пропаганда, сквернават споменици на македонски револуционери и херои кои се бореа за слобода на македонскиот народ, им служат на туѓите пропаганди за по некој денар кој го земаат од СОРОС. Шарените соросоиди како Југослав во себе носат омраза и гнев кон се што е макеоднско и патриотско тие се поврзуваат со секого без разлика на цената за да го уништат македонското, можеме да му упатиме порака дека ние ги славиме сите македонски војводи револуционери и херои кои се бореа за македонска држава, ние ги славиме сите македонски херои кои Југослав и неговите шарени соросоиди ги сквернавеше понижуваше и исмејуваше и ние нема да дозволиме да го уништуваат македонското. Доста овие шариени соросоиди и платеници ја уништуваат македонската држава и македонскиот народ,доста манипулираа со македонските граѓани тие манипулираа и со Македонците и со Албанците,и со Турците и со Ромите и со сите други граѓани во духот на нивната лажна демократија.
Ваквите соросови дегенерици промивираат се што е развратно,се што е антимакедонско и атеистичко за нив СОРОС е Бог тие имаат одбисвност и кон верата и кон моралот, ваквите дегенерици се штетни за македонската младина и за семејните вредности. Овие соросоиди ги промовираат удбашките методи на нивните дедовци се уште тагуваат и го величат комунизмот, а зборуваат за западна демократија. Нивните предци беа главорези и комунистички југословенски диктатори кога нашите предци се бореа во комунизмот за светата парола и идеа на ВМРО за Независна Македонија со демократски западен акцент на нејзиното уредување.
Каков пародокс, децата и внуците на старите комунистички удбаши денес промовираат “демократија”, му се додворуват на западните демократски земји,а нивните дедовци и татаковци ги затвораа македонските патритоти во комунизмот кои се стремеа за слобода демократија и Незавсина Македонија под закрила на Америка,за овие идеи за ВМРО и Независна Македонија многу Македонци завршија по комунистичките затвори,а некои и беа ликвидирани затоа што мечтаеа за Македонска држава со западнодемократски поредок. Се прашуваме како сеуште ваквите дегенерици коие се полнат со пари од СОРОС сеуште имаат доблес да напаѓаат и покрај големата штета која ја нанесија на Р.Македонија и македонските национални државни интереси во овие две години. Се додека има такви шарени соросови одроници кои ја разнебитуваат македонската држава,Р.Македонија ќе страда и ќе слабее и ќе ја понижуваат и од надвор затоа што предавниците ја пониужуваат од внатре.МПЗ ТОДОР АЛЕКСАНДРОВТаквите шарени  антимакедонски сорсоиди како Југослав не треба да имаат образ повеќе ни да се појават пред македоснката јавност, а уште помалк

Пронајдете не на следниве мрежи: