Одвратна смрт: Украински фашисти обесиле човек

Несреќникот умирал речиси повеќе од минута, додека фашистите постојано го вртеле кон камерата. 
На социјалните мрежи се појави видео каде двајца припадници на „Десниот сектор“ во Украина обесиле припадник на безбедносните сили на дрво.
Човекот цела минута во маки испуштал душа, додека вооружените фашисти околу него постојано го вртеле така да биде со лицето свртен кон камерата.

 
Многу фашистички настроени луѓе од Десниот сектор се членови на Украинската војска, со која команда влада која на нелегитимен пат застанала на чело на Украина и истата е поддржувана од САД, НАТО и ЕУ.
Знамето кое се гледало во видеото било на поранешната Украинска побунителна армија, која во Втората Светска Војна била сојузник со Нацистичка Германија и Хитлер.
Поради нездравата и вознемирувачка содржина, видеото е брзо отстрането од Јутјуб и сите останати портали. Сега се чека на реакцијата ан Украинската војска и властите.
  
На социјалните мрежи се појави видео каде двајца припадници на „Десниот сектор“ во Украина обесиле припа

Пронајдете не на следниве мрежи: