Официјално: Зенит потпиша со легендарниот Барт Симпсон

Фудбалскиот клуб Зенит од Санкт Петерсбург го доби најновото засилување за оваа сезона.Својата кариера славниот лик од серијата „Симпсонови“, Барт Симпсон ќе ја продолжи во рускиот тим.
За повеќе информации прочитајте на sport365.mk. Својата кариера славниот лик од серијата „Симпсонови“, Барт Симпсон ќе ја продолжи во рускиот тим.
За повеќе информации прочита

Пронајдете не на следниве мрежи: