Оган, земја, вода, воздух – каде припаѓате според хороскопот?

Loading...

Дванаесетте хороскопски знаци, се поделени во четири групи: Оган, земја, вода и воздух. Секоја група односно елемент има свое посебно значење и карактеристики што се манифестираат на знакот.
Сите елементи работат соодветно еден со друг за да се одржи рамнотежата.
Погледнете во која група спаѓа вашиот знак.
Оган – Овен, Лав, Стрелец
Луѓето кои припаѓаат на овие знаци се спонтани, импулсивни и страствени. Во многу ситуации знаат да бидат избувнливи и брзо да реагираат и донесуваат заклучоци. Огнот ја претставува енергијата и моќта на овие знаци, кои доста ја изразуваат на виделина. 
За останатите знаци прочитајте на tzm.mkДванаесетте хороскопски знаци, се поделени во четири групи: Оган, земја, вода и воздух. Секоја група односно елемент и

loading...