Оглас: Го продавам својот син дебил, а може и замена

Loading...

Продавам син дебил или го поклонувам на некој што ќе може да го издржува, пишува во огласот.Веќе се навикнавме да гледаме на интернет страните, огласи каде се продава се и сешто, па така и овој оглас не е исклучок.
Огласот на еден татко за продажба на својот син, е сместен во категоријата „домашни животни – стока – коњи“, а понудена е и замена.
„Продавам син дебил или го поклонувам на некој што ќе може да го издржува“ – се додава во огласот.
Во краткиот опис наведено е следново: Спие до пладне, јаде, се шминка половина час, оди на кафе со постари девојки и тетки, доаѓа дома, се тушира и ПОВТОРНО ЈАДЕ, оди во непознат правец со многу постари девојки од него, доаѓа наутро во 5 разбушавен како ловечка кучка, и ПОВТОРНО ЈАДЕ и се така во круг. Не сака ништо да работи, единствено нешто што знае е да бара по некоја марка, кафе и цигари. Не е многу напорен бидејќи ретко е дома…Кој би го одвел далеку од Зворник и од мојата куќа, јас би доплатил само моиве очи да не го видат…“ – напишано е во огласот меѓу останатото.
Дали таткото одлучил токму на ваков начин да се пресмета со својот син, тешко е да се каже. Но, поверојатно е дека на „продажба“ се одлучил некој што не го сака него, или некој негов пријател кој сака на ваков начин да се пошегува.Веќе се навикнавме да гледаме на интернет страните, огласи каде се продава се и сешто, па така и овој оглас не е исклу

loading...
Loading...