Оглас каков што не сте виделе досега

Loading...

Ако имате проблем со вашите заби, а немате доволно парични средства, притоа правите домашна ракија, ова е одлична понуда за вас. Еден стоматолог, миленик на македонската ракија за своите услуги бара казан жолта ракија. Како ќе ви ги направи и кога ќе ја пие ракијата, пред или по поправката на забите не ни е познато. 
Извор: Пресс 24 Еден стоматолог, миленик на македонската ракија за своите услуги бара казан жолта ракија. Како ќе ви ги направи и кога ќе ја пие ракијата, пред или

loading...
Loading...