Огнен Амиџиќ: Маринко Маџгаљ е конечно добро!

Loading...

Огнен Амиџиќ, водител на телевизијата Пинк, прв пат јавно проговори за болеста на својот близок пријател и колега Маринко Маџгаљ.Амиџиќ бил голема поддршка за Маџгаљ додека се борел со  подмолната болест, а како што рекол водителот , актерот конечно  се чувствува добро
„Во контакт сме, секако, тој  е одлично, во главата е супер. Се движи, се е нормално, ќе видиме што ќе покаже времето  натаму. Важно е дека се чувствува добро и дека нема проблеми како порано, тие во семејството дури и забраниле да се зборува за тоа“, вели водителот и додава:
„Она што можам да ви кажам е дека за таквите работи  никогаш не се знае дали сте ја добиле битката или не, важно е дека тој се чувствува добро, а со самото тоа е подобро“, наведува Амиџиќ.
Освен емисијата „Амиџи шоу“, Огнен моментално работи и на релити шоуто „Фарма7“.Амиџиќ бил голема поддршка за Маџгаљ додека се борел со  подмолната болест, а како што рекол водителот , актерот конечно  се чувствува до

loading...
Loading...