Огњен Амиџиќ ѝ порача на една пејачка: Сега можеш да се подготвиш и да одиш дома!

Loading...

Пејачката Александра Пријовиќ беше само една од гостите во емисијата „Амиџи шоу“, кај познатиот водител Огњен Амиџиќ.Таа открила дека нејзина најголема желба ѝ била да се појави во неговата емисија, на што духовитиот водител ѝ порачал:
„Добро, сега можеш да се подготвиш и да се одиш дома!“
Емисијата помина во ведро расположение, а на инсистирањата на Огњен, Ќемо во емисијата облекол црвена танга преку панталоните, но за возврат морал да носи маица со ликот на Нада Топчагиќ.
Таа открила дека нејзина најголема желба ѝ била да се појави во неговата емисија, на што духовитиот водител ѝ порачал:
„Добро, сега м

loading...
Loading...