Охридско Илинденско востание!

Loading...

Ехххх летна и први август, и втори …денот ПП за охрид. ПП не како за Прилеп туку за  ПреПолн. Скап бил, ваков бил, онаков бил, ова година пак после сите дискуси околу цените, кои се водеа и имаше…Ехххх летна и први август, и втори …денот ПП за охрид. ПП не како за Прилеп туку за  ПреПолн. Скап бил, ваков бил, онаков бил, ова година пак после сите дискуси околу цените, кои се водеа и имаше тешки препукувања (линк).Скопјаниве пак дојдоја и според сите направени аналзи за 2 дена успеја да го намалет нивото на езерово за 10цм… масовно се сркаше. вчаршија во ноќните часови буквално игла да паднеше немаше на земја да паднит….
Повеќе на следниот линк. Ехххх летна и први август, и втори …денот ПП за охрид. ПП не како за Прилеп туку за  ПреПолн. Скап бил, ва

loading...
Loading...