Окото на Сахара – мистериозен природен феномен или вонземјанско дело?

Loading...

Окото на Сахара или Структурата Ришат, привлекува туристи од целиот свет кои доаѓаат да го видат овој уникатен феномен.
Окото на Сахара се

loading...
Loading...