Омер и Дефне во приватноста делат иста љубов

Loading...

Погледнете што е тоа што Омер и Дефне делат и во приватниот живот.Популарните турски актери Бариш Ардуч и Елцин Сангу не само во филмското сценарио на „Вљубениот ерген“, туку и во приватноста имаат заеднички нешта. Тие многу сакаат животни и имаат многу домашни миленичиња.
Популарните турски актери Бариш Ардуч и Елцин Сангу не само во филмското сценарио на „Вљубениот ерген“, туку и во приватноста имаат зае

loading...