Она што Вељко ѝ го стори на својата девојка, не би го сторил ниту еден нормален маж!

Loading...

Вељко Ражнатовиќ на девојката Ксенија Буљишиќ ѝ го земал мобилниот телефон и сега на нејзиниот број се јавува само тој.Дали синот  на Цеца  е толку љубоморен што се плаши дека неговата избраничка ќе контактира со други мажи  или  се работи  за нешто  друго, знаат само тие, но факт  е дека тешко можете да ја добиете во последните денови.До  воведување на на ригорозните мерки во нивниот однос дошло откако  водителката на Инстаграм почнала да се представува како  госпоѓа Ражнатовиќ.
Дека Ксенија не се јавува на телефон се уверила и екипата на српски Курир. Ја побарале водителката  на бројот на кој  порано уредно  се јавувала за да проверат дали се омажила за Вељко и поради  тоа го променила презимето на својот профил, но  на повикот  одговорил Вељко.„Ксенија не е покрај телефонот, ниту пак некогаш ќе биде! Вељко е! Не можете да разговарате со неа бидејќи таа повеќе не го користи овој  број,  а нема ни  да го користи во иднина. Пријатно“, кратко но  дирекно рекол Ражнатовиќ.Изгледа дека Вељко ѝ забранил на Ксенија да контактира со други, а телефонот ѝ го дава повремено за да објави нивна заедничка фотографија на Инстаграм.Дали синот  на Цеца  е толку љубоморен што се плаши дека неговата избраничка ќе контактира со други мажи  или  се работи 

loading...