Онур од „Вљубениот ерген“ се засрами среде емисија

Loading...

Онур од „Вљубениот ерген“ се засрами среде емисија.Турските актери Бариш Ардуч и убавата Елцин Сангу или попознати како Омер и Дефне, по завршувањето на снимањето од хит серијата „Вљубениот ерген“ постојано се на интервјуа и средби со обожавателите низ Европа и Азија, а овој пат тие се снимени во емисија на турската Си-Ен-ЕН, каде пејачката која исто така беше гостинка го понуди Бариш да танцува со неа, а тој се засрами.Турските актери Бариш Ардуч и убавата Елцин Сангу или попознати како Омер и Дефне, по завршувањето на снимањето од хит серијата „Вљубениот ер

loading...