ОПА! Сигуро не сте знаеле како изгледа Мили кога ќе се СОБЛЕЧЕ

Loading...

Погледнете како изгледа Мили  кога ќе се соблече.Александар Милиќ Мили, фронтменот на бендот „Милиграм“, моментално се наоѓа на турнеја, но според фотографиите кои  ги објавува на Инстагарам делува како  да е на одмор.

Музичарот ги воодушеви обожавателите кога одлучи  да се соблече и  фтографира во костим за капење. Мили доби  голем број пофалби од жени кои коментирале колку е згоден.
Александар Милиќ Мили, фронтменот на бендот „Милиграм“, моментално се наоѓа на турнеја, но според фотографиите кои  ги објавува на

loading...