Опасен секси спој: Памела Андерсон и Мајк Тајсон!

Loading...

The Hollywood Reporter ја објави веста дека контоверзниот и непредвидлив режисер Вернер Херцог работи на нов проект.Станува збор за Vernon God Little, драма која се фокусира на тинејџер, Хесус Наваро, чиј најдобар пријател извршил масакр во средна школа во градот Мартирио, Тексас, во кој се убиени шест лица.
Во филмот ќе се појават Расел Бренд, кој ќе глуми манипулативен репортер кој би направил се за добра приказна, 17-годишниот Остин Абрамс ќе го глуми Хесус Наваро, како и Саша Питерс, која ќе ја глуми девојката на Хесус.
Во финални преговори се уште двајца “актери”, ѕвездата на Baywatch, Памела Андерсон и пензионираниот боксер Мајк Тајсон.
Снимањето треба да започне напролет.Станува збор за Vernon God Little, драма која се фокусира на тинејџер, Хесус Наваро, чиј најдобар пријател извршил масакр во средна школа во градот

loading...
Loading...