Орален секс на сред концерт

Loading...

Знаеме за обожавателки кој на сцена ги допираат своите идоли, но ова е навистина премногу.
Раперот од  Детроит Дени Браун, доби несекојдневен „подарок“,  од една девојка на својот концерт во Минесота.
Магазините пишуваат дека концертот бил навистина жежок, девојките од првиот ред викале и сакале да го допрат, бакнат и галат.
Тој се доближил до една од нив, таа најпрво го допирала преку панталоните, потоа ја кренала маицата и му и покажала градите, за на крај да му пружи орален секс на сред настап. Акцијата траела 20 секунди но доволно на социјалните мрежи да биде забележано тоа.
Браун на Твитер признал дека дошло до орален секс, но дека за тоа време не пропуштил ни еден збор од песната.Знаеме за обожавателки кој на сцена ги допираат своите идоли, но ова е навистина премногу.

loading...