Оригинална музичка колекцијана Скопско дизајнирана од Фолтин, Мугер Фугер, Гоце Саф и Суперхикс

Loading...

Ако се прашувате што тоа звучи супер деновиве, одговорот е СКОПСКО ЗВУЧИ СУПЕР! И тоа звучи СУПЕР за неколку децибели погоре затоа што новите дизајни на уникатната СКОПСКО колекција ги направија најдобрите дизајнери на звук: Фолтин, Гоце Саф, Мугер Фугер и Суперхикс.Четирите нови СКОПСКО дизајни беа промовирани на вториот ден на Пиволенд кој беше powered by СКОПСКО и насловен како “СКОПСКО ЗВУЧИ СУПЕР”.
Музичарите својот карактеристичен звук го преточија во оригинални визуелни решенија кои сега се дел од новиот дизајн на СКОПСКО. СКОПСКО во раце со супер креативен дизајн и со супер квалитетна музика во позадина навистина ЗВУЧИ СУПЕР!
Добивме нови дизајни, модерен изглед и комуникација која се поврзува со публиката која ја цени креативноста, сака добро пиво и слуша квалитетна музика.
СКОПСКО ЗВУЧИ СУПЕР, затоа што кога некој ќе те покани на СКОПСКО, секогаш си помислуваш дека таа идеја навистина звучи супер. Звучи супер, затоа што ја поддржува музичката сцена во Македонија и домашните бендови. Звучи одлично, затоа што Фолтин, Гоце Саф, Мугер Фугер и Суперхикс веднаш ја прифатија СКОПСКО поканата заедно да создадат нешто за своите фанови.
Уникатната колекција на СКОПСКО може да се најде во најпознатите локали низ Македонија.Четирите нови СКОПСКО дизајни беа промовирани на вториот ден на Пиволенд кој беше powered by СКОПСКО и насловен како “СКОПСКО ЗВУЧИ СУПЕ

loading...
Loading...