Орландо ги „грабна“ градите на Кејти Пери

Loading...

Несомнено си поминуваат преубаво на одмор!Орландо, кој гордо ја покажа машкоста минатата недела, повторно жари и пали на интернет.
Тој е на одмор во Италија со неговата девојка Кејти Пери, а од фотографиите кои ги уловија папараците, можеме да забележиме дека тие двајца уживаат во меѓусебното друштво.
Додека Кејти си ужива во плитката вода, Орландо искористи шанса да си „поигра“ со нејзините гради…Орландо, кој гордо ја покажа

loading...