Останала трудна од леш во мртовечница!

Loading...

Триесет и осумгодишна жена, вработена во мртовечница, е уапсена и одредена и е кауција од 250.000 американски долари, откако затруднела од еден од мртовците кои ги спремала за погреб.
Наводното злодело се случило во мртовечницата „Mourning Glory“ во Лексингтон во Мисури, САД. Полицијата ја обвинила Фелисите Мармадјук за скрнавење на лешот и некрофилија.Како што наведуваат надлежните служби, жртвата доживеала портмортална ерекција додека ја бањале, а Мармадјук, бидејќи била сама, ја искористила ситуацијата и доживеала големо изненадување кога мртовецот доживеал оргазам после неколку минути.
Неколку недели подоцна, Мармадјук била позитивна на тестот за бременост направен за време на рутинскиот медицински преглед. Докторот, на кого му ја објаснила ситуацијата, веднаш ја пријавил во полиција.Мармадјук планира да ги тужи наследниците на покојникот за алиментација.
 
Извор ИдивидиТриесет и осумгодишна жена, вработена во мртовечница, е уапсена и одредена и е кауциј

loading...
Loading...