Осудениците од Идризово се вклучуваат во санација на штетата на кризните места

Катастрофалното невреме кое го погоди Скопје, спои многумина кои сакаат да помогнат во оваа тешка ситуација.Во акцијата за санирање на последиците од елементарната непогода која го погоди главниот град на Македонија, активно се вклучуваат и штитениците од КПУ Идризово од машкиот и женскиот дел, во соработка со Министерството за труд и социјална политика и oпштината Гази Баба.
Помош за најпогодените места од поплавата стигнува од сите краишта на нашата земја, а помош досега најави и Србија.Во акцијата за санирање на последиците од елементарната непогода која го погоди главниот град на Македонија, активно се вклучуваат и штитениците од

Пронајдете не на следниве мрежи: