Осум нови трендови во љубовта и во сексот

Често се среќаваме со модните трендови, козметички трендови и други.
Ви ги претставуваме новите трендови во сексот и љубовта.
Крај на онлине забавувањето
Се повеќе луѓе ги бришат профилите на сајтовите наменети за онлине дружење и запознавање на потенцијатлниот партнер. Се повеќе сакаат да се запознаваат во „живо“ не преку интернет.
Науката потврди-вежбите водат до подобар оргазам
Па пуштете се во акција. Колку повеќе сте физички активни толку подобар оргазам ќе имате.
Сексуалните играчки се се побарани
Продажбата на сексуалните играчки расте. Лугето стануваат подготвени да испробаат нови сексуални техники кои до неодамна важеа за табу тема.
Сексот како лек
Производителите на сексуалните играчки, ги пакуваат толку добро производите па никој нема да знае што сте порачале.
Смели онлине магазини и блогови
Жените се свртуваат кон оние интернет страни кои не се „плашат“ отворено и слободно да пишуваат за своите актуелни теми за сексот. Кога ќе наидат на дилема сакаат брз одговор.
Онлине советување
Учествувањето во онлине форумите не значи замена на пријателството, туку негово надополнување.
Преправање дека се е во ред со вашата врска
Постои дилема дали да и се вратиме на старата љубов. Се повеќе жени се одлучуваат за тој чекор. Па повеќе од 50% се враќаат на старата љубов. За оваа носталгичност експертите ги обвинуваат социјалните мрежи.
Сексуалната револуција се одвива пред нашите очи
Луѓето храбро стојат зад своите љубовни избори. Не се плашат да покажат дека се во врска со постара или многу помлада личност или пак дека сакаат личности од ист пол. Се е веќе нормално и прифатливо.
 Често се среќаваме со модните трендови, козметички трендови и други.
Ви ги претст

Пронајдете не на следниве мрежи: