Осумгодишен херој: Спасил 6 свои роднини пред да загине во пожарот

Loading...

Осумгодишно дете спаси шест свои роднини од запалена приколка, но го загуби животот спасувајќи го чичкото кој бил инвалид.Тајлер Духан, неговиот чичко и дедо ги загубија животите во пожар во приколка во градот Пенфилд во американската сојузна држава Њујорк.
Храброто дете успеало да ги спаси меѓу останатите и две деца од четири и шест години.
Безживотнот тело на детето е пронајдено недалеку од креветот на неговиот чичко, кој бил инвалид.Тајлер Духан, неговиот чичко и дедо ги загубија животите во пожар во приколка во градот Пенфилд во американската сојузна држава Њујорк.
Хра

loading...
Loading...