Освоила два милиони долари со броеви од кинески колачиња на среќа

Loading...

Кинеските колачиња на среќа и донеле среќа на една 75-годишна жена од Њујорк, која играла лото со броевите од пораката од колачињата и освоила два милиони долари.Пензионерката Ема Дувол од Бронкса уплатила лото после вечерата во кинескиот ресторан во Greenwich Villageu со броевите од пораката во колачињата и освоила два милиони долари. Келнерите на ресторанот Sammy's Noodle Shop & Grill се надевале на висок бакшиш.
Дувол, која била сопственичка на ресторанот, ги подигнала парите крајот на минатата недела. Својата добивка планира да ја искористи за патување во Швајцарија во посета на некоја роднина.Пензионерката Ема Дувол од Бронкса уплатила лото после вечерата во кинескиот ресторан во Greenwich Villageu со броевите од пораката во колачињата и

loading...
Loading...