Отидов да се депилирам и МНОГУ ЗАЖАЛИВ! Мојата прва и последна депилација!

Резултатите беа океј, ако ја одземеме болката, осипот и уште погустите и појаките влакна кои ми пораснаа…Се тргна лошо, кога на ред дојде мојата интимна зона. Не можам да се пофалам со густи влакна на телото или лицето, но ги имам доволно за да се ослободам од нив.
Обично користев брич за такви потфати, но ми здосади и решив да пробам друга алтернатива.
Се надевав на мазна кожа по целото дело. Депилацијата сигурно не може да биде подосадна од бричењето?
И така погрешив.
Не знаев дека е до толку болно. Се чудам како жените тоа го прават.

 
Мојата машкост исчезна штом восокот ја допре мојата кожа. Тој момент заклучив дека погрешив.
Почувствував нова димензија на болка. Како потсетник на моето болно искуство, ми излегоа бројни црвени акни на местата каде беа влакната.
Неколку часа ја чувствував болката.
Сакав да изгледам секси за девојка ми, но сигурно нема да го повторам тоа…Се тргна лошо, кога на ред дојде мојата интимна зона. Не можам да се пофалам со густи влакна на телото или лицето, но ги имам доволно за да се осло

Пронајдете не на следниве мрежи: