Откако и официјално се потврди дека Илиќ има вонбрачен син, Брена откри нешто многу ПОЛОШО!

Loading...

Пејачката Лепа Брена се навратила на резултатите од ДНК тестот кои  неодамна беа објавени, а кои  покажуваат дека Мирослав Илиќ е татко на Девин Антоновиќ, што  таа одамна го знаела.„Јас скоро  30 години знам дека Мирослав му  е син на Девин. Жал ми е што Мирослав ја префрлува топката на мене и што не води сметка за своите постапки. Тој тоа треба да си го објасни на себе и своето семејство. Постојат многумина кои се очевидци, тој живееше со Мирјана, патуваше со неа“, рекла Брена, која истакнува дека не ја „зготвила“ таа целата ситуација, како што тврди Мирослав.

„Ништо не сум зготвила. Тој тоа самиот го стори пред 30 години. Тоа е нешто што тој самиот требаше да го реши, а не да ја меша Брена или било кој друг, а тоа што  вели дека Девин не го интересира и дека го иритираат прашањата за него, говори за неговата етика и морал“, додала Брена.„Јас скоро  30 години знам дека Мирослав му  е син на Девин. Жал ми е што Мирослав ја префрлува топката на мене и што не води сметк

loading...
Loading...