Откако ја претепа сопругот, познатата српска пејачка одлучи…

Loading...

Пејачката Маја Маријана дефинитивно го остави својот поранешен невенчан сопруг Младен Шамикиќ, кој неколку пати ја претепал, како и нејзиниот пријател сликарот Милош Остојиќ.„Најважно е дека сум слободна и баш ми е супер“- вели пејачката. А колку навистина ужива во самотијата доказ е и тоа како што самата вели, дека мажите воопшто не ја интересираат.
– Ако некој ми се доближи – ќе пукам. Сега ме интересира само работата и нормално децата како и секогаш, вели Маја во емисијата „Ексклузив“.„Најважно е дека сум слободна и баш ми е супер“- вели пејачката. А колку навистина ужива во самотијата доказ е и тоа како што самата ве

loading...
Loading...