Откриена е најстрого чуваната тајна: Лажниот снег во САД е дел од воен удар?!

Loading...

Ќелијските мембрани со црвени крвни зрнца се заразени со разни патогени кои служат како преносителни болести кај луѓето.Снежната олуја повторно зафатила северен дел од САД, снегот повторно паѓа со денови и не се топи со недели. Минатата недела се дигнала неверојатна паника поради лажниот снег кој не се топи како обичниот на собната температура, него му треба повеќе време.
Во допир со силен пламен испушта и мирис од пластика. Тоа го тврдат луѓето ширум САД кои сетоа го снимиле и го пуштиле на Јутуб. Секако лажниот снег веднаш бил поврзан со системот „HAARP“ односно со тајното војно оружје.
Но, многу предупредувале дека всушност се работи за обична сублиминација односно за нормална појава при која снегот под притисок од силниот пламен преминува веднаш во цврста и гасовита состојба. Тој снег не се топел ни на собна температура. Вознемирените граѓани решиле да превземат нешто околу ова…

Снегот бил анализиран од страна на поединците и мнозинството на приватни лабаратории ширум САД и резултатите покажале дека снегот навистина содржи голема количина на алуминиум и барија. На Јутуб се појавила уште една анализа.
Авторот на ова видеото говори дека добил потврда дека се работи за воен напад, но деталните податоци биле заведени како најстрога тајна.
А што всушност покажала анализата на овој снег? Во неа се наоѓаат најразлични полимери, еден од нив е бел „чаршав“ со дупки во кој се наоѓаат живи организми како и осиромашен уран чија задача е да ги спои живите организми со неживите, за да направи нова врста на организми од едноќелијски организам- всушност нанороботи.
Во снегот се ослободуваат гасови на метан, затоа облаците се понекогаш зелени- напоменува авторот.
Пронајдени се и едноќелиските организми кои споени со полиметрите создаваат нано-киборг полимерни влакна кои се користат во 3д печатачите.
Во снегот е пронајден и радиоактивен бариум како и ГМО организми кои служат за создавање на ледот на ниските температури.
Пронајдени се и дехидрирани човечки крвни зрнца кои се во процес на создавање на деоби и создаваат голема епидемија.

Авторот напоменува дека ќелијска мембрана на црвените крвни зрнца се отворени и заразени со разни патогени кои служат како преносители на болести до луѓето. Целта на сето ова е ширење на епидемија и пандемија. После се судејќи, извршен е војни напад на американскиот народ.

 
Снежната олуја повторно зафатила северен дел од САД, снегот повторно паѓа со денови и не се топи со недели. Минатата недела се дигнала неверојатна

loading...
Loading...