Откриена е тајната – од каде доаѓа името Бијонсе

Loading...

Вујкото на популарната пејачка Бијонсе, во новиот документарен филм за нејзиниот живот „Life is But the Dream“ откри од каде потекнува инспирацијата на неговата сестра Тина за името на својата ќерка Бијонсе. Како што вели вујкото Роланд, Тина се плашела дека има малку машки деца во нивното семејство за да ја продолжат семејната лоза со презимето Beyince, па затоа ја крстила својата ќерка Beyonce. Тина веројатно не била свесна дека името Бијонсе ќе стане дел од светската музичка и модна историја.
Извор: dnevnik.hrВујкото на популарната пејачка Бијонсе, во новиот документарен филм за нејзиниот живот „Life is But the Dream&ld

loading...