Откриена најголемата тајна на естрадата: Цеца и ја уништила кариерата на Дорис Драговиќ!

Loading...

Бесната Дорис Драговиќ својата пропаст во кариерата ја доживеала во 2000 година, кога за албумот „Лице“ ја украла нумерата „Другарице“. Хрватите не и опростиле што ја испеала песната на жената на Аркан!И немало помош! Изгледа дека никого повеќе не го чуди тоа што Дорис Драговиќ престанала со продавањето карти за концерти во Београд и Нови Сад, но интересно е да се спомене  дека најголемата балканска ѕвезда Светлана Ражнатовиќ всушност во 2000 година и ја уништила кариерата на хрватската пејачка!
Во тоа време Дорис ја изгубила титулата за кралица на музиката, бидејќи сите ја замразиле поради украдената песна!

По некое време се обидела да се врати повторно на естрадата, но направила катастрофална грешка! По објавувањето е дознаено е дека нумерата од албумот „Лице“ која ја потпишале Тончи и Вјекослав Хулиќ, е всушност плагијат на нумерата „Другарице“ која Цеца ја отпеала со групата „Луна“.
Тогаш се актуелизирале и приказните дека Дорис своевремено била и Арканова љубовница. За Хрватите тоа веќе било премногу!
Музичката кариера на Дорис тука веќе била завршена!И немало помош! Изгледа дека никого повеќе не го чуди тоа што Дорис Драговиќ престанала со продавањето карти за концерти во Београд и Нови Сад, но

loading...
Loading...