Откриена спомен-плочата во куќата на писателот Васил Иљоски

Таткото на град Скопје, Коце Трајановски и Мирослав Иљоски денеска ја открија спомен-плочата на писателот Васил Иљоски, што е поставена на нег

Пронајдете не на следниве мрежи: