Откриена ТАЈНА на Марија Шерифовиќ: Пејачката ТРИ пати била…

Loading...

Животната желба на пејачката марија Шерифовиќ е да стане мајка. Таа поради тоа три пати била на вештачко оплодување во Белград и во Лос Анџелес. Бидејќи, за жал, не успеала да забремени, пејачката се разочарала и моментално се откажала од потомството и се посветила на кариерата. Членката на жирито на „Ѕвездите на Гранд“ често размислувала после 0-та година за се посвети на банка за сперма.„Таа пред селидбата во Америка во една приватна клиника во Белград  се обиде да ја оствари својата желба. Кога не успеа во тоа се разочара и  се упати во Лос Анџелес каде има одлични експерти од оваа област“, открива доброизвестен извор.
Пејачката контактирала позната американска клиника за вештачко оплодување и почнала а ги прима хормонските инекции кои се подготовка за тој  зафат.
„Ни вториот пат не успеа да забремени, што многу ја погоди. Сепак, не се откажа и проба уште еднаш. Бидејќи ни третиот пат немаше среќа, потполно се обесхрабри и одлучи  да ѝ се посвети на кариерата. Се приклучи во жирито на „Ѕвездите на Гранд“ и го објави новиот албум „Храбро“.

Марија пред три години ја објавила автобиографската книга и филм „Исповед“, а на промоцијата на оваа трогателна приказна   прв пат призна дека би сакала да стане мајка.
 „Сакам син. Момчето може да стане криминалец или хомосексуалец, а девојчињата ми се страшни“, вели  Шерифовиќ, која смета дека ќе биде добра и посветена мајка:
„Не знам дали  Србија желно ги очекува моите наследници, но штом ќе ги имам, со  задоволство ќе го споделам тоа со нацијата, бидејќи поубави вести од тоа нема“.„Таа пред селидбата во Америка во една приватна клиника во Белград  се обиде да ја оствари својата желба. Кога не успеа во тоа се разоча

loading...
Loading...