Откриена вистинската причина за смртта на принцезата Дајана?

Loading...

Најновата теорија сугерира дека принцезата Дајана е убиена поради тоа што ги запишала сексуалните тајни на кралското семејство.Од нејзината кобна сообраќајна несреќа во 1997-ма година смртта на принцезата Дајана е предмет на теорија на заговор, теорија дека ја убиле САС, дури и дека нејзиниот партнер Доди Фајед бил метата.
Британскиот „ИБтимес“ пишува дека истражувачот Алан Пауер, открил дека Дајана имала дневник во кој пишувало за сексуалните навики на кралското семејство.

Пишувало што сака во креветот принцот Чарсл и што правел со Камила Паркер, но наводно пишувало и за други членови од семејството, што можеби придонело тие да коваат план како да ја елиминираат принцезата Дајана. 
Дневникот каде ги запишувала сексуалните искуства, желби и навики на кралското семејство било оружје кое Дајана сакала да го искористи по разводот од Чарлс, како би можела повеќе да ги гледа своите синови, а дневникот завршил во рацете на нејзина пријателка.Од нејзината кобна сообраќајна несреќа во 1997-ма година смртта на принцезата Дајана е предмет на теорија на заговор, теорија дека ја убиле САС, ду

loading...
Loading...