ОТКРИЕНО: Еве КАДЕ живеат НАЈЗГОДНИТЕ мажи во светот!

Loading...

Дали погодувате која земја е на прво место?Каде живеат најсексапилните мажи? На тоа прашање одговориле 50.000 жени, а во продолжение погледнете ги резултатите од оваа „жешка“ анкета.
Популарната страна „Дејтин“ за запознавање на луѓе кои сакаат да патуваат, секоја година спроведува анкета, меѓу своите корисници во потрага по „вечното“ прашање: Каде живеат најзгодните мажи?
Минатата година на врвот на оваа листа се најде Ирска, но оваа година…
1. Канада
2. Америка
3. Австралија
4. Италија
5. Шпанија
6. Кореја
7. Ирска
8. Чиле
9. Англија
10. ПакистанКаде живеат најсексапилните мажи? На тоа прашање одговориле 50.000 жени, а во продолжение погледнете ги резултатите од оваа „жешка“ анк

loading...
Loading...