ОТКРИЕНО: Еве колку наплаќала Мими Оро за секс-услуги

Loading...

Уапсената Мими Оро стана позната преку ноќ поради нејзиниот одговор во една ТВ емисија кога на прашањето “Која е најголема птица?”, таа одговори “Орел”.Милица Живановиќ (23), позната како Мими Оро е првата јавна личност која е уапсена во рамките на големата истрага за елитна проституција, но денес е пуштена од затворот во Пожаревац.
Уапсената Мими Оро стана позната преку ноќ поради нејзиниот одговор во една ТВ емисија кога на прашањето “Која е најголема птица?”, таа одговори “Орел”.
Мими Оро, која е уапсена на 23 декември, наводно на фудбалерите, но и на други јавни личности, им наплатувала од 200 до 400 евра за своите услуги.
 Милица Живановиќ (23), позната како Мими Оро е првата јавна личност која е уапсена во рамките на големата истрага за елитна проституција, но денес

loading...
Loading...