ОТКРИЕНО: Што имал синот на Цеца со Мими Оро?

Loading...

Го бркала синот на Цеца но….Мими Оро, која неодамна била уапсена поради проституција, а потоа и пуштена на слобода, наводно го бркала синот на Цеца, Вељко за секс, а тој најстрашно искулирал, бидејќи му било под чест да спие со неа…
-Никако не и успевало иако многу се трудела околу тоа , бидејќи Вељко не сакал никаков контакт со неа- кажува еден нејзин познаник.
Мими наводно снимала секс со познати личности, а полицијата ги прегледала снимките, на кои според тврдењата на белградските медиуми се наоѓаат политичари и спортисти.Мими Оро, која неодамна била уапсена поради проституција, а потоа и пуштена на слобода, наводно го бркала синот на Цеца, Вељко за секс, а тој најст

loading...
Loading...