Вашето име открива колку пари ќе имате-Како се викате толку пари ќе имате!

На некои луѓе парите им се лепат, додека другите целиот живот напорно работат, а слабо заработуваат. Одговорот на прашањето зашто е тоа така, се крие во нумеролошката матрица на имињата на секоја личност.Нумеролошката матрица на имињата на секоја личност е број кој се нарекува број на пари, работа и богатсво. Тој најмногу го одредува вашиот социјален и личен живот, а вие во продолжение дознајте како да го пресметате.
Напишете го своето име и презиме, па во низата подоле пронајдете го бројот кој одговара на секоја буква. Соберете ги броевите од името и презимето одвоени, а потоа соберете ги тие два броја. Собирајте додека не добиете едноцифрен број.
А, И, Ј = 1
Б, К, Р =2
Ц, Г, Л, С, Ќ, Ч, Ш, Љ = 3
Д, М, Т, Ѓ, Џ = 4
Е, Х, Н, Њ = 5
У, В = 6
О, З, Ж, Ѕ = 7
Ф, П = 8
1
Единиците настојуваат секогаш да бидат први. Се трудат совршено да ја извршуваат својата работа, бидејќи од тоа зависи нивното самопочитување. Работодавачите многу ги цената луѓето со број 1. Повеќе ги интересира самата рабоата отколку стекнувањето капитал.
2
Двојките секогаш до себе имаат партнери кои им помагаат да дојдат до пари. Нивните партнери или ги издржуваат или ги вработуваат или им обезбедуваат услови за реализација на своите деловни потенцијали. Способноста на Двојките најмногу доаѓа до израз во тим, па така тие најмногу ќе заработуваат и напредуваат како тим.
3
Тројките многу ги сакаат парите, но до нив доаѓаат само кога ќе им тргне од рака бизнисот да го поврзат со својата голема потреба да се забавуваат. Без талент и среќа, Тројките живеат од споредни, несигурни заработки. Богатството ќе го стекнат само ако имаат вистински талент или луда среќа.
Повеќе на: Think.mkНумеролошката матрица на имињата на секоја личност е број кој се нарекува број на пари, работа и богатсво. Тој најмног

Пронајдете не на следниве мрежи: