Открива страшна вистина за убиецот на Јелена Марјановиќ: Весна Ривас гледала на карти!

Loading...

Фолк пејачката, ријалити ѕвезда и гатачка, Весна Ривас, одлучила да се огласи по повод смртта на Јелена Марјановиќ, чиј убиец уште не е пронајден.Еве го нејзиното пророштво:
„Дефинитивно е маж во прашање. Дефинитивно е некој кој имал некаква операција на главата или околу главата и вратот. Постојано ја имам таа визија. Тој е некој кој бил одбиен, дали во деловна смисла или нешто друго, но за нешто е одбиен, поради што е загрозен и бесен. Не знам зошто не истражуваат. Мислам дека е познат и на семејството.“Еве го нејзиното пророштво:
„Дефинитивно е маж во прашање. Дефинитивно е некој кој имал некаква операција на главата или околу глават

loading...
Loading...